Řezy Lambada
Potřebné ingredience
Na piškotové těsto: 4vejce, 4 polévkové lžíce horké vody, 150g moučk.cukru, 1 vanilkový cukr, 80g polohrubé mouky, 80g Solamylu, 2,5 lžičky kypř.prášku a pak 150ml pomeranč. šťávy. Na pomerančový krém: 2 pudingy s vanilk.příchutí, 50g cukru a 850ml pomeranč.štávy, nebo 100%džusu Na ozdobu: 400-500ml šlehačky a 1-2 Smetafixy od Dr.Quetker Čokoládové ozdoby vyrobené ze sáčku: na pečičí papír sáčkem tvoříme ornamenty dle vlastní fantazie - u nás, počát.písmenka jmen, srdce, nota, slunce apod.
Postup přípravy
Ještě horký piškot polijeme pomerančouvou šťávou, těmi 150ml. Necháme vychladnout.
Na pomerančový krém uvaříme z pudignového prášku a cukru a šťávy puding, dle návodu na jeho obalu a pak ho ještě teplý na korpus natřeme a necháme vychladnout.
Šlehačku se Smeta-fixem ušleháme dotuha a na puding natřeme. Každou porci ozdobíme vyrobenou čokoládovou ozdobou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé